The last day..

Nou daar zit ik dan, op de bank bij mijn ouders.. Mijn laatste avond in Nederland. Morgen staat deel 1 van mijn reis terug naar Zweden op de agenda.. Tot aan Kiel in het noorden van Duitsland om vervolgens daar de nachtboot van Stena Line te pakken naar Zweden.
Ik heb onzettend veel zin om weer terug te gaan naar “huis”, maar ik zie er ook wel een klein beetje tegenop.. Dat een baan als au pair niet voor eeuwig is wist ik natuurlijk van te voren, maar het idee dat ik straks niet goed weet wat me te wachten staat maakt me ook wel een tikkeltje onzeker.. Hoewel het aan mijn inzet en motivatie niet zal liggen..
Het is mijn droom en ik wil die hoe dan laten slagen.. En dat ik daar mee een aantal obstakels uit de weg moet gaan was van te voren al duidelijk.. Maar ik ben heel hard aan het solliciteren en heb een ding duidelijk: ik blijf in Zweden, hoe zwaar het ook gaat worden straks..

4 gedachtes over “The last day..

    • Daar probeer ik mezelf elke dag van te overtuigen, maar ik merk dat het gewoon steeds moeilijker wordt om dat te doen.. Het werkt niet echt motiverend als je de ene afwijzing na de andere krijgt.. Maar goed, er is geen weg meer terug dus ik moet door..

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s