Tiergarten Kleve

Zondag, rustdag.. Al stond er vandaag een dagje met mijn zus en Daan op de planning.. Maar niet nadat ik vanmorgen eerst had uitgeslapen. Vannacht was het lekker afgekoeld, dus slapen in een snikhete kamer was er gelukkig niet bij voor mij.. Het was er zelfs zo erg afgekoeld dat ik om een dekbed had gevraagd.
Maar vandaag stond er een bezoekje aan Tiergarten Kleve op de agenda, het dierentuintje hier net over de grens in Kleve waar ik in mijn kindertijd regelmatig geweest ben.. Er is pas een baby kameeltje geboren, dus die wilden we wel eens in het echt zien.
Natuurlijk konden we net als vroeger weer een doosje met brokjes kopen omdat we de meeste beesten mochten voeren. Haha, echt jeugdsentiment om met zo’n groen doosje met brokjes door dat park te lopen.
Het was warm weer, het park was her en der veranderd en het grote Pippi Langkous paard waar het park bekend om stond was inmiddels na al die jaren ook al overleden.
Maar het was gezellig en we hebben weer genoeg diertjes gespot, waaronder een hoop geitjes en schapen.. Na al die weken de schapen bij ons in Zweden gevoerd te hebben, kon ik hier ook nog een keer schapen voeren..
En nou ben ik weer thuis en gaat het gewone leven weer verder. Mijn mailbox puilt inmiddels uit en ik heb weer een stuk of 7 testen klaar staan die gedaan moeten worden.. Dat wordt nog een drukke week..

2 gedachtes over “Tiergarten Kleve

    • Kameeltje was helaas niet zichtbaar voor een foto.. En ik slaap hier al een paar nachtjes met dekbed deels over, kreeg gewoon koude rillingen.. Maar ja, alles beter dan 30 graden, daar ben ik nu wel even helemaal klaar mee.. 😑

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s