Blog 401..

Gisteren schreef ik mijn 400e weblog in iets meer dan 2,5 jaar.. Ik heb 155 reacties.. 155 echte reacties van mensen die ik op een hand kan tellen en waarvan o.a. mijn moeder een trouwe schrijfster is..
Ik heb Facebook niet eens mee geteld want ook daar wordt mijn weblog automatisch geplaatst zodra ik een nieuwe heb gepubliceerd.. Daar krijg ik regelmatig reacties op of een “like” zoals ze dat noemen.. Maar dat is Facebook.. En Facebook is makkelijk.. Een klik en je hebt een like, iets typen kost wat meer moeite, hoewel ik dat zeer waardeer..
Maar wat ik mij dan soms afvraag, voor wie schrijf ik eigenlijk? Wie leest er? Wie doet er de moeite om naar mijn site te gaan en ziet welke mooie foto’s ik nu weer geplaatst heb? Ik weet het niet.. Misschien heb ik wel meer trouwe lezers dan dat ik denk dat ik heb..
Ik vind het zo leuk om jullie op de hoogte te houden van al mijn avonturen hier in Zweden. Het is een passie van mij geworden om te schrijven en ik heb het altijd al leuk gevonden om foto’s te maken.. Maar wat vinden jullie eigenlijk? Hoe denken jullie er over dat ik in Zweden zit, wat ik hier allemaal doe? Dat ik weg ben uit Groesbeek? Wordt er nog wel eens aan mij gedacht of ben ik al vergeten?
Ik zou het zo leuk vinden om eens een berichtje van jullie te krijgen.. Ik heb een gastenboek op mijn pagina (boven in het menu) en nadat jullie gelezen hebben kunnen jullie mij ook berichtjes sturen door op mijn blog te reageren.. Ik vind het leuk om eens wat van jullie te horen, maar het blijft nagenoeg altijd stil hier.. En dat blijf ik toch jammer vinden..

9 gedachtes over “Blog 401..

 1. Hej Marloes,
  Ook ik lees altijd met plezier je verhalen:) Ik hoop dat je in de toekomst een plekje voor jezelf krijgt, maar voor nu zit je volgens mij hartstikke leuk in dat gezin en geniet je met volle teugen van Zweden.
  Groeten, Mirande

  Geliked door 1 persoon

  • Thanks.. Ik heb het super naar mijn zin hier.. Die kinderen zijn echt geweldig. Heb de grootste lol met die jongste 2.. Maar ik kijk ook wel uit naar een plekje voor mezelf. Gewoon een eigen leventje opbouwen hier, huisje inrichten, je kent het wel.. 😊

   Like

 2. Hoi Marlies ook ik lees regelmatig je blogs (niet allemaal) en ben trots op je. Je doet het goed daar in Zweden. Hier gaat alkes gewoon door. Onlangs personeelsuitje gehad: bowlen en gourmetten in plasmolen. Jorn was de beste!!!. We blijven je volgen…..liefs uit Groesbeek.

  Geliked door 1 persoon

  • Haha, zal ook wel eens niet dat Jorn de beste moest zijn.. Tussen wie ging de strijd?
   Ik had nog regelmatig op Facebook gekeken, maar de pagina was niet meer zo up-to-date.. Hoorde dat er veel nieuw personeel is? 😊

   Like

 3. Meid ik vind het super stoer dat je naar Zweden bent gegaan echt je hart gevolgd en ik lees met heel veel plezier jou verhalen zoals ik al eerder heb aan gegeven je moet het gaan bundelen en uitgeven

  Geliked door 1 persoon

  • Hi hi,
   Ik ken je verder niet, maar via fb kwam ik je tegen, omdat Zweden ons aantrekt. Diep in ons hart knaagt het ook bij ons. Dus dan ga je andermans verhalen lezen, zo kwamen we op jou weblog terecht.
   Erg leuk om je te volgen, je reis er naar toe, onderweg en dat je nu daar zit. Erg leuk je verhalen en wat je allemaal doet. Prachtige foto’s. Keep on going!!!!! Geniet er lekker van.
   Je schrijft in ieder geval heel erg leuk en luchtig!!! Enne…. je kookkunsten zijn super!!!!
   Groetjes van Agnes

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s