Leo’s lekland

Ik heb de meisjes los gelaten in de jungle. Een jungle van glijbanen, klautertoestellen en netten en nog veel meer. Vandaag schrijf ik eens een weblog vanuit een heel andere locatie, ik bevind mij namelijk in een binnenspeeltuin.
Naja, ik zelf zit hier aan een tafel in het restaurant en Kerstin en Bente zitten god weet ik waar tussen de speeltoestellen. Ze hebben de tijd van hun leven. Gelukkig maar.
Gisteren is het plan ontstaan om ze mee te nemen naar de binnenspeeltuin. We hadden nog twee entreekaartjes liggen voor Lek o Bus in Upplands Väsby. Enthousiast gingen we vanmorgen van huis, de regen viel met bakken uit de lucht en we reden zelfs met gepaste snelheid over de snelweg. Maar eenmaal bij Lek o Bus aangekomen mochten we niet naar binnen. Er werd glashard tegen de meisjes gezegd “jullie mogen niet naar binnen, we zijn gesloten”. Stond ik daar even later weer met twee teleurgestelde meisjes in de stromende regen, terwijl er op de website niks vermeld stond over het niet open zijn van de binnenspeeltuin.
Gelukkig bestaat er dan ook nog zoiets als Leo’s Lekland, ook al hadden we daar geen vrijkaartjes voor. Ik zocht de dichts bij zijnde vestiging en god zij dank zijn ze hier wel gewoon geopend.
Kerstin en Bente werden steeds enthousiaster, onderweg in de auto vroegen ze ook steeds of we al bijna bij Leo’s waren. Want ja, regen in de zomervakantie is nooit leuk en als je dan ook nog eens gaat slapen met de gedachte dat je naar een binnenspeeltuin gaat en die blijkt dan vervolgens helemaal niet open te zijn, dat is helemaal een grote teleurstelling.
En daarom zit ik nu al de hele middag in de binnenspeeltuin. Kerstin en Bente blij, ik blij. Het weer werkte tenslotte toch niet mee.. De hele dag zwaar bewolkt en vanmiddag is het even droog geweest, maar nu valt de regen weer met bakken uit de lucht. Geen weer om lekker buiten te spelen dus..
Voor morgen zijn de voorspellingen niet veel beter. En dat terwijl het morgen midzomer is hier in Zweden. Geen idee wat ik dan ga doen. Ik kan de gok wagen en naar buiten gaan.. Zoals ze hier zeggen, slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding.. Ik heb nog altijd een goed regenpak, haha..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s