Heja Sverige

Vandaag maar eens even een sportieve weblog. Want zoals jullie weten, of misschien liever willen vergeten, het WK in Rusland is begonnen.. En Nederland mag dan wel niet mee doen, Zweden is wel van de partij. En dus zat ik hier vanmiddag voor de tv om Zweden te zien voetballen. Want ja, ik ben supporter van het Zweedse team. Dan had Nederland maar beter zijn best moeten doen.

Nadat Duitsland de 1e wedstrijd in de groep al had verloren van Mexico werd het alleen maar leuker in de poule. En al helemaal toen Granqvist een terechte penalty optimaal benutte om er een doelpunt uit te halen. Zweden won met 1-0 van Zuid-Korea en staat nu 2e in de groep na Mexico.

En ik ben blij. Als die Nederlanders het EK in 2016 al niet konden halen en het WK in 2018 ook al niet, waarom zou ik hun dan nog supporteren? Voorheen was ik altijd voor beide landen, maar nu heeft Zweden toch echt mijn voorkeur.

Andreas Granqvist.. De man van de 1-0 vandaag.. Amper 8 maanden geleden zag ik hem voor het eerst spelen in de Amsterdam Arena en nog geen 2 weken geleden kreeg ik zijn handtekening in het Olympisch Stadion hier in Stockholm.. En nu, nu zie ik het hele team dat ik met nationaldagen heb zien trainen in Rusland op het WK staan. Hopelijk winnen ze nog wat meer wedstrijden.. Maar ja, ze zijn in ieder geval al verder gekomen dan Oranje.. De 1e gewonnen wedstrijd op het WK is een feit!

2 gedachtes over “Heja Sverige

 1. Yeah!!!!!
  Joepie
  Hup Sverige
  Super goed
  Ik ben niet zo van de voetbal,
  maar leuk dat Zweden heeft gewonnen!!!
  Daar zou ik ook zeker voor zijn
  Geniet er lekker van
  Met een blauw/gele tompoes!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s