In het donker

Knusjes hoor, zo’n avondje in het donker.. Rond 21.00 klapte de stroom eruit en het ziet er naar uit dat dit een avondvullend programma gaat worden. Op de site van Vattenfall staat ook zo’n beetje heel Sigtuna in het rood gekleurd, wat dus niet best is..
Dus ik lig hier met mijn hoofdlampje op de bank om heel primitief via mijn telefoon een blog online te zetten.. Normaal doe ik zoiets altijd via mijn laptop omdat daar dus ook Photoshop op zit, maar geen stroom betekend dus ook geen wifi.. Gelukkig heeft mijn laptop een volle batterij en fungeert deze nu als oplaadpunt voor mijn telefoon.
Dus ik kan alsnog mijn foto’s met jullie delen van al die schattige kuikentjes die gisteren en vannacht geboren zijn. Inmiddels hebben we er een stuk of 16 en wonen ze nu in de voormalige hamsterkooi. Zo’n beetje de hele dag huppen ze piepend door de kooi rond. Charlie, de hond die vindt het een waar spektakel om naar te kijken en ligt het liefst de hele dag voor die kooi met kuikentjes..
Ook de lammetjes lieten zich een keer gewillig fotograferen.. Al lukt het niet om dichterbij te komen dan de foto laat zien.. Ze huppelen nu al lekker door de wei rond.
Nou, aangezien het er niet naar uit ziet dat er snel stroom is ga ik mijn bed maar eens opzoeken.. Veel valt er verder toch niet te doen nu, van het lezen van mijn boek komt nu toch weinig terecht..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s