Me-time

Vandaag is op het noordelijk halfrond de astronomische lente begonnen. Het is vandaag 20 maart en bij ons deed de winter weer opnieuw zijn intrede, voor zo ver de winter ooit is weg geweest hier. Vannacht toen wij allemaal in ons warme bedje lagen heeft het weer lekker staan sneeuwen en er is weer een nieuwe verse laag bij gekomen. Het pad van huis naar de grote weg die de afgelopen dagen aardig schoon was geworden is weer omhult met een nieuwe witte laag en ook de auto kon ik weer uit de sneeuw vissen. Het vroor -2, maar desondanks hebben we hier weer een helder blauwe lucht en vol op zon.
Ik besloot in Sigtuna, nadat ik alle kinderen had afgezet bij de scholen, een blokje om te gaan voor dat ik mijn dagelijkse krantje zou ophalen bij de Pressbyrån, maar er waaide een ijzige wind aan de waterkant. Ik ben toen maar het centrum in gelopen omdat het tussen de bebouwing een stuk aangenamer was en toen ik langs de ICA kwam heb ik ook meteen even iets lekkers voor mezelf mee genomen.
En nu heb ik even wat me-time. Ik heb een lekkere warme anijsmelk gemaakt voor bij mijn kanelbullar en ben weer achter mijn laptop gekropen om de winterse plaatjes die ik vanmorgen gemaakt heb met jullie te delen. Maar daarna mag ik (lees: moet ik van mezelf) weer hard aan de slag hier met de huishoudelijke taken die voor vandaag op de planning staan..

2 gedachtes over “Me-time

    • Ja, herkende je het nog van de vorige keer met Aino? Als straks de jachthaven aan de andere kant van het centrum maar weer vol ligt met bootjes.. Dan wordt het weer echt leuk daar 😊

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s