Wandelen

Wat begon als een regenachtige dag, eindigde in een dag vol pittige sneeuwbuien. Vanaf vanmorgen half 10 staat het al non stop te sneeuwen en er is zeker weer 1 á 2 centimeter vers bij gevallen, ondanks dat het dooide buiten.. Je hoorde gewoon de plakkaten sneeuw over het dak schuiven, terwijl de rest steeds witter werd.
Het is guur buiten. Er waait een ijzige wind en de sneeuw stuift alle kanten op. Maar desondanks wilde ik er toch even uit, ook omdat ik al vroeg met al mijn werkzaamheden klaar was. Gewapend in een skibroek met snowboots en een muts op ging ik op pad. Het was geen groot rondje, alleen maar hier in de omgeving rond het huis. Goed genoeg voor vandaag.
Later belde Annick op of ik haar kon komen ophalen bij de bushalte bij de grote weg. Het weer heeft het rijden er naar toe er niet makkelijker op gemaakt. Sommige delen van het pad zijn schoon, maar op grote delen is het een grote, glibberige smurrie. Het mag dan al wel dooien hier, het voorjaar lijkt nog erg ver weg. Nu maar hopen dat de sneeuwschuiver nog een keer over het pad komt..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s