Afscheid nemen bestaat niet

Nou, dat was het dan. Ik zit hier met de laptop op schoot en ik besef me ineens dat ik nu een vrij mens ben. Het is even gedaan met alle verplichtingen.
Gisterochtend had ik voor het laatst Zweedse les gehad van Katti. Ik zal haar na 2,5 jaar gaan missen, maar gelukkig hoef ik haar niet te vergeten. Mijn roep om wat kopietjes met oefeningen nam ze namelijk wel heel letterlijk. Een dikke stapel A4-tjes lag er voor me klaar, inclusief weer twee uitgaves van Damtidning, een Zweeds tijdschrift over de royals. Maar nu is het dan tijd om alles wat ze me geleerd heeft in praktijk te gaan brengen.
En vandaag had ik mijn laatste werkdag. Normaal zou ik morgen om 13.00 moeten werken, maar nee.. Ik hoef niet meer naar Karwei. Het is klaar nu. Ik heb afscheid genomen van de collega’s en mijn leidinggevenden die vandaag moesten werken en ik had allemaal Zweedse koekjes en snoepjes mee genomen om in de pauze een heuse Zweedse fika te kunnen houden. En ook op het werk kreeg ik weer een hoop leuke cadeautjes mee naar huis. Ik werd weer goed verwend.
Want ook toen ik thuis kwam lag er een postpakketje voor mij klaar op de tafel. Een vriendinnetje van mij uit Zeeland was zo lief geweest om allemaal cadeautjes toe te sturen.. Bedankt Esmee, nou hoef ik Tom niet te missen in Zweden, haha..
Mijn tas met spulletjes die al klaar stond om mee te nemen naar Zweden is nu al aan de kleine kant.. Ik krijg zoveel cadeautjes en kaartjes van iedereen.. Gelukkig ben ik morgen vrij, dus ik kan op mijn gemak alles opnieuw gaan inpakken en uitzoeken.
Ook de sleutels van mijn huisje zijn al ingeleverd en het laatste avondje badminton is inmiddels al geweest. Aan alles komt nu een einde. De laatste dagen in Nederland zijn nu ingegaan. En ook al heb ik het nog druk met koffers inpakken, ik ga heel hard van alles genieten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s