Familie uitje

Het einde nadert.. Alles wat ik nu doe, doe ik voorlopig allemaal voor het laatst. Dinsdag afscheid nemen bij taalles, woensdag afscheid nemen op het werk, die zelfde avond afscheid nemen bij de badmintonclub.. En vandaag voelde het als een soort van afscheid nemen van ons gezin.
We hadden een last minute familie uitje gepland. Even weg uit de hectiek van alledag, hoewel ik vanmorgen nog naar mijn huisje was gereden om vervolgens weer met een auto vol spullen naar mijn ouders te rijden.
Maar vanmiddag was het dan tijd voor wat quality time met ons gezin. Bowlen en eten bij de pannenkoekenbakker, iets waar ik al het hele weekend naar uit had gekeken. Want ik had al heel lang niet meer op een bowlingbaan gestaan.
Het was ook de dag van de cadeautjes. Al een aantal dagen zat ik ’s avonds terug getrokken in de logeerkamer te knippen en te plakken. Ik had een soort scrapboekje gekocht voor mijn zus om die vervolgens helemaal vol te plakken met foto’s van ons samen, quotes en teksten en plaatjes uit oude Libelles van mama. Het idee was om het te geven als we een pannenkoek zouden eten, maar mijn zus kwam ineens zelf met een cadeautje voor mij aanzetten voor dat we überhaupt waren vertrokken..
En ja, toen werd ik dus weer even een emotioneel wrak. Ze had een zilveren armbandje laten maken met een hangertje er aan met onze initialen er in.. Het laatste wat je wel verwacht op zulke dagen.. Met een kaartje waarop stond dat ik haar op deze manier nooit zou vergeten.. Ik werd er even stil van..
Gelukkig hebben we daarna smakelijk kunnen lachen om mijn cadeautje en vond ze vooral de foto’s die ik ingeplakt had helemaal geweldig. Die dagen van knippen en plakken waren dus niet voor niets geweest.
Daarna was het tijd voor het bowlen. Maar liefst 1,5 uur lang mochten we een baan bezet houden en bij de 3e ronde gooide ik zelfs als eerste een strike. Beginnersgeluk denk ik dan maar, daarna ging het bij het 2e en 3e potje al snel een heel stuk minder. Maar de sfeer zat er goed in en uiteindelijk gooiden ook papa, mama en Daan een strike en werd ik uiteindelijk 2e in de einduitslag achter Daan. Mijn dag kon niet meer stuk, haha.. Na het bowlen werd de dag afgesloten met een etentje bij de pannenkoekenbakker waar ik een heerlijke pannenkoek spek, ham, kaas en prei op heb. Ik heb in ieder geval genoten van vandaag. Een dag die niemand mij meer afneemt zo vlak voor vertrek..
En morgen? Morgen wordt het even een dagje flink aanpoten. De grote schoonmaak in mijn bijna zo goed als lege huisje. Want over minder dan een week is het zo ver.. Dan begin ik aan mijn nieuwe leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s