Verhuizen & co

De zes vrije dagen zijn omgevlogen.. Inmiddels heb ik ook alweer twee dagen gewerkt en kan ik op mijn werk al letterlijk gaan aftellen.. Nog 2 keer werken en het zit er op.. Dan is het echt gedaan..
In de uren dat ik niet hoefde te werken stonden afspraken gepland en moest de rest van mijn huisje leeg gemaakt worden. Ondanks dat T.C. zo ziek was en ik veel bij hem wilde zijn heb ik ook elke vrije minuut benut om in te pakken.. Inmiddels gaat het weer beter met T.C. (hij eet en drinkt weer zelfstandig) en waren we afgelopen dinsdag op het punt gekomen dat we met een aanhanger mijn meubeltjes konden overhuizen.
Ook is mijn auto in de garage weer helemaal Zwedenproof gemaakt en heb ik mijn grote vriend de tandarts (uhum) bezocht voor een controle. Mijn een na laatste badmintonavond en taalles zijn geweest en zo langzamerhand begin ik afscheid te nemen van collega’s die ik op de werkvloer niet meer ga tegen komen.
Ik voel me raar.. Soms moe, maar vooral ook gewoon leeg ’s avonds.. Zin om iets te doen heb ik niet. Als ik thuis kom zit ik even beneden bij mijn ouders, maar het liefst trek ik me terug in de logeerkamer waar sinds gisteren mijn tv staat. Ik wil gewoon alleen zijn.. Niks doen en aan niks denken..
En ondertussen mijn spulletjes opruimen want ook dat moet nog steeds gebeuren..

Een gedachte over “Verhuizen & co

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s