Het fotohoudertje

Tussen alle ellende door was er ook nog tijd om even aan andere dingen te denken.. Hoewel mijn hoofd daar helemaal niet na staat. Heel Zweden kan me op dit moment even gestolen worden.. De hele dag spookt er maar een naam door mijn hoofd, namelijk die van T.C., onze op dit moment zeer zielige katje.
Ik heb nu een aantal dagen vrij van mijn werk in de hoop om al mijn spullen in te pakken, maar voor mijn gevoel schiet het voor geen meter op.. Daarom was het vandaag even tijd om er tussen uit te gaan en een frisse neus te halen. En om iets creatiefs te doen.
Ik was namelijk vorige week bij de Hema en daar zag ik fotohoudertjes liggen. Gewoon, een simpel blokje hout met een snede er in waar je een foto tussen kunt zetten.. Met weer een leuk prijsje eraan.. Ik vond ze meteen leuk door de eenvoud, maar de prijs niet. Eenvoudig zelf te maken dacht nog. En vast nog goedkoper ook. Daarom gingen we vandaag zelf aan de slag om fotohoudertjes te maken. Gewoon van een lat uit de plaatselijke bouwmarkt. En ze zijn nog gelukt ook.
Nu kan ik straks als ik in Zweden zit mijn favoriete foto’s op de kast zetten. In eenvoudige houten blokjes die veel minder plek innemen dan een fotolijstje en die veel makkelijker mee te nemen zijn naar Zweden.
Sowieso is er al eentje voor T.C. gereserveerd. Mijn beste vriendje mag zeker niet ontbreken in Zweden.. Nee, die krijgt straks een mooi plekje op de kast.. In een van mijn nieuwe fotohoudertjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s