The start of a new beginning..

Morgen naar Karwei. En dit keer niet om te werken. Nee, morgen ga ik mijn handtekening zetten. Op mijn ontslagformulier. Ik heb besloten om te stoppen met het werken in de bouwmarkt. Voor sommige misschien geheel onverwachts, voor mij iets waar ik al veel langer rekening mee had gehouden.
Want ik heb namelijk een aantal dromen. En ik heb altijd geleerd dat je je hart moet volgen en je dromen moet verwezenlijken. En dat mijn hart niet in Nederland ligt is voor mij al jaren duidelijk. Hoe moeilijk het ook voor mij was, ik kon mijn draai in Nederland niet meer vinden.
En daarom was de kans om in Zweden te kunnen werken ook zo welkom. Een kans die ik met beide handen aan wilde grijpen, ook al zou dat betekenen dat ik mijn leventje in Nederland vaarwel zou moeten zeggen. Maar als ik mij hier niet meer gelukkig voel en mijn draai niet meer kan vinden, waarom zou ik dan niet voor mijn eigen geluk gaan kiezen? Ook al zou ik dan misschien wat mensen gaan teleurstellen met mijn vertrek, ondanks dat sta ik 100% achter mijn keuze.
De kaart die mijn moeder ooit stuurde zei het ook al.. “Waarheen je ook gaat, ga met heel je hart”. En dat ga ik ook zeker doen. Vanaf maart start ik mijn nieuwe leven in Zweden, een land dat ik al jaren als thuis beschouw en straks ook echt mijn thuis kan gaan noemen. Dus waarschijnlijk is dit een van mijn laatste blogs vanuit Nederland. En wil je op de hoogte blijven van mijn avonturen in Zweden, blijf dan vooral mijn weblog volgen.

Veel liefs, Marloes

2 gedachtes over “The start of a new beginning..

  1. Wauw Marloes,
    wat een cool nieuws! Helemaal te gek voor je. Ik hoop dat je snel kunt aarden en werk vindt dat je leuk vindt. Ik ga je volgen via je blogs!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s