Just another day in Sweden..

Just another day at the office..
Vandaag de dag maar eens begonnen met uitslapen. Gewoon, omdat het kon. Ik hoefde vandaag immers niet te gaan werken. Naja, als je die vers gevallen sneeuw van afgelopen nacht niet mee telt. Er was tenslotte weer genoeg gevallen om met de sneeuwschep de oprit schoon te maken. Ondertussen werd binnen het hele huis gestofzuigd.
Toen we daar klaar mee waren besloten we maar een wandelingetje door Knivsta te gaan maken. Het weer was minder koud dan gisteren. Bij het station haalde ik nog wat gratis Zweedse krantjes op om te lezen en we zijn nog even een paar winkels in geweest om vervolgens bij de bibliotheek nog een boek om te ruilen.
De rest van de dag was het vooral heel veel relaxen.
Later op de dag zijn we op visite geweest bij Ulla. Dat is de beste vriendin van Aino en ik ken haar sinds oud en nieuw 2016-2017. Een super gezellig mens dat graag praat. We waren er uitgenodigd voor het avondeten. Ulla houd van koekjes en taart bakken en ze heeft twee katten, Elvis en Loppis. Elvis is een echte knuffelkat.
Omdat de taart nog niet helemaal klaar was besloot ik om Ulla mee te helpen in de keuken. Slagroom kloppen, de taart garneren, tafel dekken, dat soort werk. Super leuk samen met haar want we kunnen in het Zweeds al hele gesprekken voeren samen. Ondertussen waren Aino en mamma de pizza’s ophalen die we besteld hadden. Na het avondeten hadden we nog fika met zelfgebakken koekjes, cake en taart. Toen we dat op hadden zijn we met z’n vieren maar voor de tv geploft. Er waren leuke programma’s op waar we soms hardop om hebben zitten lachen, al moesten we voor mamma zo nu en dan wel de boel even vertalen.
Maar het was gezellig om weer eens bij Ulla op visite te zijn geweest. Hadden we meteen een leuke tijdsbesteding voor de avond..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s