Zweden, Sweden, Sverige

Het nieuwe paspoort is binnen, de tickets zijn ingecheckt en de koffer staat klaar.. Ik heb vakantie en morgen zit ik in het vliegtuig naar Zweden.. Bruce the moose is er helemaal klaar voor. Maar eerst nog een feestje.
Vandaag bereikt mamma een niet nader te noemen leeftijd. En daarom heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om twee vliegtickets naar Zweden te boeken.. We zijn uitgenodigd bij een goede vriendin thuis, dus een slaapplek was al snel geregeld. Ik kijk er ontzettend naar uit om weer te kunnen gaan. Een paar dagen even geen werk of huishouden, maar een niets hoeft, alles mag mentaliteit.
Even ontsnappen aan dat laffe winterweer hier in Nederland waarbij de temperatuur vandaag de 12 graden aantikt en de natuur helemaal van slag lijkt te zijn. Jup, Marloes gaat de kou opzoeken. Even een frisse neus halen in Zweden omdat ik die ellendige “winter” in Nederland een beetje zat begin te worden.
Morgen zetten we dus voet op Zweedse bodem. Kan ik mezelf weer onderdompelen in het Zweedse leven en mezelf de taal weer machtig maken, al is het maar voor een paar dagen. Maar het zijn wel die paar dagen die ik hard nodig heb. Kan ik er daarna weer helemaal tegenaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s