Sinterklaas

Sinds zaterdag is Sinterklaas weer in het land. Veel heb ik er in alle hectiek van de dag niet van mee gekregen want ik had een lange werkdag en een concert van tAKiDA. Maar ook dit jaar staat er bij ons weer een “heerlijk avondje” op de agenda.
Begin november hebben we lootjes getrokken en na een aantal nieuwe pogingen had iedereen dan uiteindelijk een andere naam dan die van zichzelf op papier staan. Daarna heb ik een week lang inspiratieloos op de bank gezeten in de avonduren. De ideeën die ontstonden voor een surprise waren het allemaal net niet.
Maar toen was daar ineens een briljant idee en het bij elkaar zoeken van materialen kon beginnen. Alles lag binnen handbereik en de uitwerking ervan viel alles behalve tegen.. Het lukte precies zoals ik het voor ogen had, beter nog zelfs en ik was sneller klaar dan gedacht. Binnen een ochtend en een avond stond er een heuse surprise in de woonkamer.
Ook het bij behorende gedicht was snel gemaakt. Tijdens een fietstochtje naar mijn werk rolden de woorden door mijn gedachten, met als gevolg dat ik al snel een heel kladblaadje vol had. Ik was tevreden. Een surprise om trots op te zijn, een pakkend gedicht en een creatieve manier van inpakken. Inmiddels staat het hele pakket al bijna 1,5 week ingepakt te wachten tot het zover is.
Afgelopen vrijdag dan ook alle cadeautjes vast gehaald en het ene gedicht na de andere schud ik uit mijn mouw. Waar ik dit jaar grote voorderingen maak, zitten sommige nog bijna letterlijk met hun handen in het haar.. Ik kan lekker achterover leunen, mijn Sinterklaas voorbereidingen zijn zo goed als af. Van mij mag het dus heel snel 2 december worden. Ik kan niet wachten om alle creaties van de rest te zien..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s