Blokje om

Na een week binnen zitten en alleen maar buiten komen als je naar je werk fietst vond ik het wel eens tijd om wat meer frisse lucht op te zoeken.
Gisteren was het misschien wat beter weer met wat meer zon, maar er moest ook schoon gemaakt worden hier in huis. En vandaag had ik mama uitgenodigd om gezellig een warme chocomel te komen drinken bij mij.
Daarna besloten we om toch nog maar een blokje om te gaan, ook al was het al later in de middag. Maar het Duitse bos is niet ver van hier, dus dat was prima te doen. Zo’n 1,5km lopen naar Duitsland vanuit mijn straat. Onderweg begon het wel te miezeren, maar eenmaal in het bos merkten we er niks meer van en op de terugweg was het gewoon weer droog. Wel was het zwaar bewolkt.
Maar het was fijn om even in een flink tempo door te stappen in het bos. Groot was ons rondje niet, maar wel groot genoeg om met een voldaan gevoel weer thuis te komen. En volgens mama moeten we dit veel vaker gaan doen.. Gewoon op een doordeweekse dag, wandelschoenen aan en gaan. Ik ben voor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s