Grenzeloos verliefd

Ojee.. Ik ben verliefd.. Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu weet ik het zeker.
Het begon allemaal een aantal jaar geleden, in de trein van Malmö naar Stockholm. Daar zag ik hem voor het eerst. Het was nog geen liefde op het eerste gezicht, al vond ik hem al wel leuk.
Toen ik hem een paar jaar later weer zag kwam het gevoel weer terug. Ik zocht hem op Google en social media en het bleek dat we best wel wat gemeen hadden.. Zijn lievelingskleuren zijn blauw, geel en rood, mijn favoriet groen sluit daar mooi bij aan. We houden allebei van kanelbullar, köttbullar, kladdkaka en lingonsylt en we delen de zelfde liefde voor de natuur en muziek.
Afgelopen september zag ik hem weer. Na een paar geweldige weken moest ik helaas weer afscheid nemen, niet wetend wanneer ik hem weer zou zien. Mijn liefde voor hem werd alsmaar sterker, terwijl hij nog “twijfelde”, niet wetend of het wel wederzijds zou zijn.. Maar mocht hij zich ooit bedenken, dan reis ik met alle liefde naar hem toe. Om de rest van mijn leven samen door te brengen. Nooit gedacht dat mijn liefde voor een land zo groot kon zijn.. Zweden, jag älskar dig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s