Bruce is back

Na een stilte van bijna 2 weken is Bruce the moose er weer. Er was namelijk niets om over te schrijven en het liep allemaal even niet zoals het moest.
Na terug gekomen te zijn uit Zweden leek het wel of we hier in een rollercoaster beland waren.. Na de rust, de ontspanning en het relaxte leven daar, werden we hier weer meteen ondergedompeld in de hectiek van alle dag.
Bruce the moose was er moe van.. Hij had ook veel aan zijn hoofd. Vind ik ook niet gek, als je de hele dag met zo’n gewei op je kop moet rond lopen.. Best een zware last die je met je mee moet zeulen..
Het resulteerde ook tot een aantal dagen ziek in bed, afgelopen weekend. Zwak, ziek en koorts. Maar na een paar dagen uitrusten en genezing zijn we weer helemaal de oude. Deze week ook al weer gewoon met plezier naar het werk gegaan en een hoop (creatieve) ideeën op gedaan om straks uit te voeren tijdens de koude, donkere dagen.
De accu is weer opgeladen en we kunnen er weer tegen aan. Morgennacht wordt de klok verzet en dan krijgen we het spreekwoordelijke “uurtje langer slapen”, iets waar Bruce the moose wel oren naar heeft. De knusheid van wollen dekentjes op de bank en warme chocomel komt er weer aan. Het geeft mij energie.
Nog niet alles loopt zoals het gaan moet, maar mijn leven is “under construction”. We gaan gewoon knallen die laatste twee maanden, zodat ik straks het hoofdstuk 2017 met een goed gevoel kan afsluiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s