Dagje Karwei… In Amsterdam!

Amsterdam. Zo kom je er nooit en zo mag je er een dagje heen. Vandaag was namelijk de grote dag en was ik uitgenodigd bij Karwei om een kijkje te komen nemen bij de fotoshoot voor de nieuwe wooncampagne.
En dus vertrok ik op deze warme 20 juni vol goede moed naar Amsterdam. Ik had er zin in en keek er naar uit van wat mij allemaal te wachten stond. Want normaal gesproken komt bouwmarktpersoneel nooit in de loods waar de nieuwe campagnebeelden geschoten worden. Maar voor vandaag werd er een uitzondering gemaakt en hadden ze er alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken.
Voor dat het “officiële” programma begon konden we buiten op palletbanken lekker chillen met een hapje en een drankje.
Daarna begonnen we de dag met een presentatie van de online marketing manager. Hij had het over de formule Karwei, de invloed van social media en hoe Karwei social media toepast, over de nieuwe zomercampagne die er aan zit te komen (en het gebruik van social media daarbij) en over de nieuwe wooncampagne van Karwei die in week 39 van start gaat. Net als vorig jaar zijn er weer 4 trends. Ook deze hebben we allemaal voorbij zien komen, maar daar mag ik inhoudelijk niet verder op in gaan.
Verder kregen we ook nog een presentatie over de Social Media Challenge die wij dus gewonnen hadden en toen die geweest was mochten we verder de loods in om mee te kijken bij de fotoshoot. Die van de wooncampagne voor komend najaar wordt nu al geschoten en ook zijn ze al bezig met het concept te ontwikkelen voor de tuincampagne van 2018.
Overal stonden wanden die kamers moesten voorstellen en alle beelden zoals je die ook in onze IDEE inspiratiemagazine ziet worden hier geschoten. Een setting waren ze op dat moment aan het vastleggen en ik moet zeggen, die is leuk!!
Aan de muur hing een complete planning en ook per trend een hele wand vol A4-tjes waarop ze precies konden zien wat er allemaal al gedaan is en welke foto’s al gemaakt zijn. Ook hier mochten wij foto’s maken, maar deze mogen we verder niet openbaar maken omdat ze anders bang zijn dat er al iets van de nieuw campagne uitlekt via social media.
Na de rondleiding langs de fotoshoot kregen we ook nog een leuke DIY om te maken. We gingen een memobordje maken van steigerhout met schoolbordverf en klemmen om iets aan op te hangen. Super leuk en eenvoudig om te doen.
Daarna zat de dag er al weer bijna op. We hadden na afloop nog even de tijd om lekker te chillen en ze hadden nog meer hapjes voor ons klaar gezet.
Aan het eind van de dag kregen we ook een goodiebag mee. En dan praat ik er over een waar je u tegen zegt. We kregen allemaal een big shopper van Karwei mee naar huis vol met woonaccessoires. Er zat een lantaarn in, een picknickkleed, een broodplank die je ook voor decoratieve doeleinden kan gebruiken, een vloerkleedje van 60x90cm, een plaid/strandlaken 100% katoen van 95x175cm en een vtwonen tijdschrift met €7,50 shoptegoed.
Al met al was het een super leuke en leerzame dag. Zeker ook omdat mijn interesses bij interieur liggen en ik een studie heb gevolgd voor winkelinrichting en styling. Dus alles wat ik daar zag gebeuren viel binnen mijn vakgebied wat het dus dubbel zo leuk maakte om er bij te mogen zijn.
En morgen? Morgen gaan we gewoon weer verder karweien, maar dan in eigen bouwmarkt. En als de nieuw wooncampagne van start gaat in het najaar, dan kijk ik met plezier terug naar deze ene dag.

Een gedachte over “Dagje Karwei… In Amsterdam!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s