Camping De Eikelaar

Soms mag je best even wat reclame maken. Vandaag was het sinds dagen eindelijk weer een warme en droge dag. Helaas had de harde wind de overhand wat het enigszins in de schaduw wat ondraaglijk maakte. Maar het was een mooie dag om er op uit te trekken.
En dus trokken we vandaag richting camping De Eikelaar, een boerencamping in Overasselt vlakbij de Hatertse en Overasseltse vennen.
Mama wilde mij er al langer mee naar toe nemen, maar het kwam er nooit van.. Maar vandaag zijn we dan toch gegaan. De Eikelaar is een camping die gerund wordt door mijn oom en tante samen met goede vrienden.
Dit jaar zijn ze gestart en mijn ouders hebben er veel mee geholpen met klussen. Ik hoorde elke keer lovende verhalen van hun als ze thuis kwamen en moest het toch echt eens met eigen ogen komen bekijken.
Nou, vandaag dus. Rijdend langs een schapenhek kwamen we aan op de camping. In de verte zag ik al het grote met hout betimmerde toiletgebouw staan. Die moest ik gewoon zien. En dus werd ik persoonlijk even rondgeleid over de camping die nu nog deels in aanbouw is. Fietsenhok, speeltuintje, het komt er allemaal bij.
Het uitzicht is er mooi. Je kunt er ver van je af kijken en ook mooi wandelen in de omgeving, iets waar wij ook voor gekomen waren.
Er werd ons aangeraden om een deel van het boerenwandelpad te lopen, waarbij je dus struint door de vele weilanden. Daarna hebben we de weg over gestoken en zijn we verder door gelopen door de Overasseltse vennen, een stukje natuur waar ik altijd weer van kan genieten. Op het hoogste punt heb je een gigantisch mooi uitzicht over de vennen. Heerlijk om hier weer even tot rust te kunnen komen..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s