Moe, maar voldaan..

Zomer in Nederland. Het was er vandaag echt weer voor. En dus besloot ik vandaag de uitdaging met mezelf aan te gaan en me klaar te maken voor mijn mega mountainbike ride, een die al een tijdje in de planning stond en waar het tot nu toe nog niet van gekomen was.
Maar vandaag was een zonovergoten dag en dus stapte ik vol goede moed op mijn mtb om vervolgens zo’n 75km en tig uur later weer thuis te komen.
Van Groesbeek via de Golfbaan helemaal door het bos richting Heilig Landstichting, vervolgens door naar Berg en Dal om de hele Oude Kleefsebaan af te fietsen naar Wyler (dld), toen langs de N325 richting Beek, Wylerbergmeer naar Ubbergen. Daar de weg overgestoken Ooijpolder in, Grote lus dwars door de Ooijpolder, toen over de dijk langs de waal richting Ooij, Erlecom, Leuth en Kekerdom. Daarna richting Millingerwaard, grote lus door de Millingerwaard, doorgefietst over de dijk langs Millingen, vanuit Millingen verder gegaan Duitsland in over de Rijndijk, Bimmen, Keeken, Wardhausen, Rindern, Kleve, Nutterden, Kranenburg en daar weer de grens over naar Groesbeek..
Al met al een super mooie dag gehad, al moet ik toegeven dat het de laatste kilometer naar huis wel steeds moeizamer ging. Maar als je onderweg een paar hijgende, iets te zware Duitsers met gemak voorbij fietst op een heuveltje op de dijk voelt dat natuurlijk wel goed, haha.. Zeker voor herhaling vatbaar zo’n tocht, alleen voor de volgende keer weer een nieuwe route uitstippelen. Kijken of we de tan lines nog iets verder kunnen bij kleuren..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s