Let it snow?

Het is alweer een week geleden dat ik schreef over het begin van het nieuwe groentetuin seizoen. Dat de temperatuur voelde als voorjaar en het eerste zaad alweer gekocht was.
Nu zijn we inmiddels een week verder en het is hartje winter. Als ik naar buiten kijk beland ik in een winter wonderland en is de hele wereld wit. Overal ligt sneeuw.
Nou niet echt een uitzicht waarbij je aan een groentetuin zou denken, maar toch is er ook deze week weer een stap gezet.
Afgelopen donderdag heb ik weer een nieuwe voorraad zaad ingeslagen, alles wat er de vorige keer nog niet bij zat en wat nog ontbrak op ons lijstje. Kunnen we in ieder geval voor uit. Ook is mijn kweekbakje weer voor de dag gekomen. De 1e groentes konden namelijk nu al voor gezaaid worden. Paprika’s en kropsla.
Nu maar hopen dat het wat wordt.. Maar dat weet je pas over een paar weken, als je echt goed kan zien of er iets is gaan kiemen. En tot die tijd wachten we maar gewoon rustig af. Want meer kunnen we voorlopig toch nog niet doen. We zitten tenslotte nog helemaal aan het begin van het seizoen. En als ik naar buiten kijk, dan dwarrelt de sneeuw met dikke vlokjes naar beneden..

naamloos-2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s