Hallo 2017..

9 januari 2017. We zitten alweer een week in het nieuwe jaar en het is alweer zo’n 6 dagen geleden dat ik terug ben gekomen uit Zweden. Inmiddels heb ik ook alweer een aantal dagen gewerkt en is de 1e code oranje van 2017 een feit. Horrorwinter met spekgladde wegen door ijzel ligt alweer achter ons. Het zijn grauwe, grijze dagen waarbij de regen zich elk moment van zijn slechtste kant kan laten zien..
2016 ligt inmiddels alweer achter ons. Veel tijd om er bij stil te staan had ik niet, op 30 december stapte ik ’s morgens vroeg nog voor 7.00 het vliegtuig in. Ik kwam terecht in een soort rollercoaster op slow motion stand en ontmoette er allemaal nieuw mensen. Veel tijd om terug te denken aan dat jaar vol ups en downs was er dus niet.
En nu is het tijd om vooruit te kijken. Een nieuw jaar met nieuwe mogelijkheden, maar met nog steeds dezelfde dromen. Weer 365 dagen om iets weg te strepen van mijn bucketlist.. Gisteren het laatste restje van 2016 het huis uit gedaan. De kerstboom ligt nu op zijn laatste rustplaats bij de kerk en het huis is weer schoon.
Tijd voor een nieuwe ronde met nieuwe kansen.. 2017, ik ben er klaar voor!

large1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s