Happy old year..

De laatste uurtjes tikken weg. Mijn laatste uurtjes op Nederlandse bodem in 2016.
Op de valreep stap ik morgen voor dag en dauw het vliegtuig in naar Zweden om daar oud en nieuw te gaan vieren. Mijn 1e oud en nieuw in het buitenland..
Hoe ze in Zweden oud en nieuw vieren weet ik niet precies, maar het schijnt niet zo heel veel te verschillen met Nederland. Behalve de temperatuur dan.
Ik heb het op internet proberen op te zoeken en kom alleen maar op het volgende:

Ook in Zweden wordt oud en nieuw gevierd. De zweden organiseren een feestje thuis, of gaan met een groep naar een restaurant of discotheek. De tradities zoals in veel landen zoals het drinken van champagne, gelukwensen en vuurwerk worden ook in Zweden gedaan.

Ik ben benieuwd. Het zal vast wel heel erg gezellig worden die avond. Nu alleen nog even de allerlaatste voorbereidingen afronden en dan ben ik helemaal klaar voor vertrek. Eindelijk..
Na weken van drukte waarin ik het gevoel had dat mijn hoofd soms overliep, een zware verkoudheid en een slopende moeheid heb ik vanaf morgen de tijd om mijn hoofd even helemaal leeg te maken en alleen maar te gaan genieten.
Hoewel ik op dit moment tot grote teleurstelling nog niet super enthousiast ben heb ik wel zin om te gaan. Mijn moeder wijd het aan het boven genoemde.. Ik heb gewoon niet echt kunnen genieten van de voorpret.. Maar dat komt wel goed.. Zodra dat vliegtuig de lucht in gaat… Marloes gaat weer naar Zweden!!
Maar eerst nog even een paar uur slapen…

keep-calm-i-am-going-to-sweden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s