Van loslopende runderen naar BZN, 2e kerstdag is bezig..

Nederland kent nog een 2e kerstdag. Waar veel landen al gestopt zijn met alle festiviteiten gaan wij Nederlanders nog even door.
Aangezien wij gisteren al een dag binnen hadden gezeten op een grauwe, natte 1e kerstdag, zo vonden we het vandaag tijd om eens even te genieten van de aanmaak van vitamine D. Wat namelijk begon als een dag met veel regen, eindigde in een middag met veel zonneschijn.
Dus besloten we te doen wat veel mensen in gedachte hadden, een wandeling over de Mookerheide. Het was druk. Hele families waren uitgerukt om het huis te ontvluchten en te genieten van het mooie weer.
Het waaide hard, dat wel. Maar de zon scheen. En flink ook. Even de nodige calorieën verbranden om vervolgens vanavond weer aan te schuiven bij het volgende kerstdiner.
Bij thuiskomst hebben we op de zolder rond gesnuffeld. Mijn vader heeft inmiddels een hele verzameling singletjes van vroeger. Om over zijn Lp’s nog maar te zwijgen.
Heerlijk een middag tussen zitten snuffelen om vervolgens op de platenspeler in de woonkamer alles te luisteren wat we er tussen uit gevist hadden.
O.a. Europe, ABBA, Nena, Kim Wild, Status Quo, Rolling Stones, BZN, Prince, Michael Jackson, Bangles, Culture Club, Mick Jagger, Madonna, Tina Turner, UB40, Heart en de onlangs overleden George Michael. Heerlijk zo’n middag plaatjes draaien. En gek genoeg ken ik er een hele hoop van. Oude tijden herleven..

naamloos-3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s