Vol verwachting klopt mijn hart..

Ken je dat gevoel dat je als kind wel eens had als er iets spannends stond te gebeuren? Als je je schoen had gezet en benieuwd was of er wel iets in zou zitten? Of als je jarig was en je op je cadeau zat te wachten? Dat je met oud en nieuw voor het eerst lang mocht op blijven en in spanning zat te wachten als het bijna 0.00 was?
Die kinderlijke spanning voelde ik vandaag weer even. Ik was ook al vroeg wakker, ver voordat mijn wekker zou aflopen die vandaag ingesteld stond op uitslaaptijd.
Vandaag is namelijk de grote dag. Want vandaag vieren we Sinterklaas. Na jaren van afwezigheid is dit feestje ook binnen ons gezin weer even helemaal terug.
Een maand lang is iedereen in de weer geweest met surprises, cadeautjes en gedichten. Op de familie app hield papa de laatste dagen ook een heuse countdown bij om af te tellen onder het mom van “vol verwachting klopt mijn hart”, puur om de spanning nog even wat verder op te voeren.
Ook ik heb er zin in. Al ver voor de deadline stond bij mij alles al in gereedheid, een mooi moment dus om deze ochtend te gebruiken om nog even snel een bakplaat pepernoten de oven in te schuiven.
Ik ben eens benieuwd.. Naar wat anderen allemaal bedacht hebben en naar wat er van mijn surprise wordt gevonden. Al weken lang staat er een heuse Apple iPhone ingepakt in doos klaar. Voor Daan, de vriend van mijn zus. Compleet met pakbon, adressticker en alles wat je nodig hebt om een pakketje zogenaamd over te laten komen vanuit Amerika.
Normaal gesproken deel ik het liefst alle creatieve activiteiten die ik zo even uit de mouw schud, maar nu moest ik wekenlang zwijgzaam in stilte genieten voor wat in mijn ogen weer een briljante creatie is geworden.
Maar vandaag is het zover.. Vandaan mag eindelijk mijn surprise onthuld gaan worden.. Op het moment van schrijven liggen de laatste pepernoten nog in de oven, maar daarna gaat het gebeuren. Met een vol gepakte auto naar mijn ouders. Om vervolgens daar te genieten van een ouderwets middagje Sinterklaas.. Want zulke tradities, die mag je niet laten vergaan!

naamloos-3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s