Als je je even ellendig voelt, ga dan wandelen!

Vandaag voelde ik me niet opperbest. Eigenlijk al twee dagen niet. Gisteren was ook al zo’n lamlendige dag waarbij ik bivakkeerde op het randje.. Eigenlijk voelde het alsof ik bij zo’n bloemetje zijn blaadjes kon uitrekken. Wel ziek, niet ziek, wel ziek, niet ziek.. Ik werd niet ziek, maar het scheelde niet veel.. De thermometer is de afgelopen dagen mijn beste vriend geweest..
En daarom besloot ik vandaag maar eens rustig aan te doen en voor morgen mijn Zweedse les te cancelen.. Rustig aan doen.. Dat betekend dus niet dat ik thuis ga zitten bij de verwarming terwijl het buiten een zonovergoten vrieskoude dag is. Ik trommelde mijn ouders op en een goede vriendin er van en het was tijd voor een goede boswandeling in de frisse lucht. Mijn conditie was tot het nulpunt gedaald, net zoals de temperatuur buiten, maar dat mocht de pret niet drukken..
Het zonnetje scheen en het leverde mooie plaatjes op. Nu maar hopen dat het ook iets op heeft geleverd voor mijn gezondheid en dat ik morgen weer een stuk fitter mijn bed uit rol..

naamloos-2

Een gedachte over “Als je je even ellendig voelt, ga dan wandelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s