De 1e advent..

Zondag 27 november. Waar menig Nederlander vast geen weet van heeft is dat vandaag de 1e zondag van de advent is begonnen. Voor vele is het vast een gewone zondag, net als alle anderen.
In Zweden daarentegen is dit een belangrijke dag. Het huis wordt langzaam aan versierd, er worden koekjes gebakken, er komen lichtjes voor de ramen.. En de 1e kaars van de adventskandelaar mag worden aangestoken.
Zo had 101 ideér laatst weer een mooi item op de website staan. 18 ideeën voor het maken van een adventskandelaar. http://101ideer.se/ljusfest-i-adventstid/
Aangezien ik de laatste tijd al meer gedecoreerd had met conservenblikjes sprak idee nummer 8 mij wel erg aan. Dus besloot ik dat dat mijn nieuwe creatieve project moest gaan worden.
Wat ik daar voor nodig had? Vier conservenblikjes, 4 kaarsen en wat mos dat zo in de vrije natuur voor het oprapen ligt. En natuurlijk ook 4 van mijn Scrabble blokjes. De getallen 1 t/m 4, omdat de advent natuurlijk 4 zondagen telt.
En zo zat ik op mijn vrije zondag in mijn creatieve werkhoek een adventskandelaar in elkaar te knutselen. Een heel makkelijk zelf maak ideetje met een verrassend mooi resultaat..

naamloos-3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s