Hip Hip Hooray, Bruce the moose is een jaar!

Het was op zo’n troosteloze zondag middag in oktober. 18 oktober 2015 om precies te zijn. Ik lanceerde op die ene regenachtige zondagmiddag mijn eerste blog.
Nu zijn we een jaar en 150 blogs verder en ik blog nog steeds..
Er is inmiddels ook al weer een hoop gebeurd in een jaar tijd. Zo heb ik dit jaar voor het eerst kennis gemaakt met het mannetje van de ANWB, iets wat dus minder tof was want als je die moet inschakelen dan zijn de rapen gaar..
Ik heb een compleet Zweeds kerstbuffet gemaakt op kerstavond, maar tussendoor ook de nodige lekkere dingen voorbij laten komen op mijn blog.
We begonnen ook weer met moestuinieren, maar door dat zeiknatte voorjaar is er veel niet gelukt..
Ook heb ik de Giro d’Italia door mijn eigen dorp zien rijden en de start mogen aanschouwen in Nijmegen, waar ik vervolgens in het Zweeds een gesprek kon voeren met Tobias Ludvigson van team Giant-Alpecin..
Maar het hoogtepunt in mijn blog geschiedenis was toch wel mijn grote reis met eigen auto waarbij ik even een maand in Zweden ging wonen. En dus ook de nodige blogs de wereld in had geholpen.. Voor mijn gevoel een record aantal. Over de wandelingen die ik er maakte, over het leven in Zweden, over de lange tochten met de MTB, over het verlangen om weer terug te gaan.. Over de geweldige natuur daar, de rust en de ruimte, maar ook over het weer..
Want het weer, dat was nog wel een dingetje.. Zo was het in het voorjaar onderhand kouder dan kerst en was het op een willekeurige januaridag zelfs 11 graden.. Zo viel het eind van de lente met bakken uit de lucht, terwijl ik in zonovergoten Zweden zat waar het aantal regendagen op een hand te tellen waren..
En nu zijn we dan 150 blogs verder.. Toch even weer een hoogtepuntje om bij stil te staan. Want ondanks dat ik niet altijd iets weet te schrijven omdat mijn leven op dat moment niet boeiend genoeg is om een blog aan te wijden, ben ik stiekem toch maar wat trots omdat ik dit aantal heb weten te bereiken.
En dat zullen er in de toekomst vast nog wel meer worden.

naamloos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s