Moodboard monday

Van de week besloot ik ineens iets creatiefs te gaan doen.. Het was op een maandag. Ik raakte in gesprek over wonen en inrichten met iemand die binnenkort de sleutel van zijn eigen huis krijgt en ook op het werk ben ik steeds vaker met interieur bezig.
Na het zien van verschillende woonprogramma’s op tv (o.a. TV Makelaar Mission Impossible over hoe het juist niet moet) keek ik eens met een heel andere blik door mijn woonkamer..
Er zitten verschillende kleurtinten en materialen in mijn interieur.. De basis is hout en licht en bestaat uit verschillende tinten groen tot grijsblauw.. Er staan verschillende planten in en ik vind het leuk om de natuur een beetje naar binnen te brengen.. Kortom, mijn stijl past perfect binnen het Scandinavisch interieur.
En dat bracht mij op een idee.. Waarom leg ik mijn stijl niet eens een keer vast in een moodboard?
En dus bladerde ik door een oude IKEA catalogus en bezocht ik een aantal bouwmarkten voor verschillende staaltjes zoals verf en behang. En trok ik van een afgezaagde boomstronk een mooi stukje schors.. Ik werkte het verder af met een Dalahäst van vilt, aangezien dat hèt symbool van Zweden is en ik er in de loop der jaren een aantal bij elkaar verzameld heb.
Ik zocht alles bij elkaar en begon te passen, te meten en te schuiven op een stukje triplex. Geen papier, maar hout. Want hout past bij mijn interieur. En het resultaat? Een persoonlijk moodboard dat nu boven bij mijn crea werkplek aan de muur hangt. Aan een stuk touw van juten, want ook dat past bij mij!

naamloos-2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s