Zomaar een taartje..

Bruce the moose besloot maar weer eens iets van zich te laten horen. Na een radiostilte van zo’n 2 weken komt er weer enig teken van leven..
Maar veel is er niet beleefd.. De weken kabbelden voort.. Weken waarin het nog volop zomer was, veel gewerkt is, taalles weer is begonnen en er weer een nieuw sportseizoen is aangebroken. Drukke weken.. Weken waarin elke vrije minuut vol zat en ik van afspraak naar afspraak hobbelde..
Maar vandaag, vandaag was er rust. Vandaag was ik thuis.. Gewoon eens een dagje thuis. En dus besloot ik om eens iets leuks te gaan doen. En dat resulteerde in het maken van een klein taartje voor mezelf.
Ik had namelijk gele room ingevroren die over was van een eerder taartje maar nu op moest.. En dus besloot ik om van wat biscuitjes een bodem te maken, de gele room erop te doen en mijn taartje af te werken met preiselbeeren (Zweedse lingon) die ik in een pot had gekocht in een niet nader te noemen Duitse supermarkt. Na een tijdje in de koelkast te hebben gestaan was het resultaat een overheerlijke taartje voor mezelf.

14222263_10210476474017977_5906355510736106159_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s