Verslaafd..

Ik geef het toe, ik ben verslaafd. Sinds dat ik in Zweden ben geweest. Aan vlierbloesemsap, pindakaas en The Simpsons. Nou zal je wel denken, wat is dat nou weer voor een combinatie? Ik weet het zelf eigenlijk ook niet..
Ik at namelijk nooit pindakaas.. Geen idee waarom, maar het kwam nooit in mij op om te kopen. Alleen in Zweden.. Daar heb je namelijk geen hagelslag, vlokken, vruchtenhagel of muisjes voor op je boterham. En dus besloot ik ter variatie maar een pot pindakaas te kopen. Een die na afloop dus ook nog mee terug ging naar Nederland. Net zoals een fles vlierbloesemsap. Inmiddels zijn we alweer een pot pindakaas en een fles sap verder, maar ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen..
Ook niet van The Simpsons. Er was eens een tijdperk in Nederland dat ik er naar keek, maar dat verwaterde. Tot dat ik in Zweden naar tv4 ging kijken. Elke avond tussen half 8 en 9 The Simpsons. Engelstalig met Zweeds ondertiteld. Goed voor de taal, goed tijdverdrijf tijdens de late maaltijden.
En dus besloot ik in Nederland toch maar weer naar die gele familie op zoek te gaan, zeker nu het zo’n komkommertijd is en de tv verder niet veel meer te bieden heeft dan herhalingen van herhalingen. Fox was de zender die mij uit mijn lijden verloste en mijn “zwarte” zaterdag weer geel kleurde.. Een marathon uitzending van seizoen 27..En ik ben blij. Tussen al dat vele werken door eindelijk eens geen ellende op tv, maar Amerikaanse humor waar je niet bij na hoeft te denken. En ondanks dat ik vandaag een hele dag heb moeten werken, staat de harde schijf hier nu vol met afleveringen. Voor het geval de tv echt een dieptepunt bereikt en ik ook dosis humor wel kan gebruiken. Dan hebben we altijd The Simpsons nog..

mainelement

2 gedachtes over “Verslaafd..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s