Hemlängtan..

Ik heb al een tijdje niet meer geblogd hier en dus leek het mij een goed idee om te draad weer op te pakken..
Ik ben nu alweer zo’n 15 dagen terug uit Zweden en ik moet eerlijk toegeven, het liep alles behalve vlekkeloos.. De terugreis viel me zwaar, dat had achteraf gezien zo zijn redenen. Bij thuiskomst stonden er nog 2 vrije dagen op het programma om bij te komen, om vervolgens op een woensdag weer te beginnen met werken.
Ik was moe en ik verweet het aan de lange reis die ik gemaakt had om thuis te komen. Een paar keer vroeg naar bed doet vast wonderen. Dacht ik althans..
Het tegendeel bleek waar.. Ik kwam in een soort achtbaan terecht met alle emoties en hectiek die er bij hoort.. Ik was mezelf niet.. Ik was moe, heel moe en voelde me lichamelijk uitgeput.. Dagen lang heb ik mijn uren gevuld met liggen op de bank, nadenken en luisteren naar de regen die met bakken uit de lucht kwam vallen..
Hierbij kreeg ik gezelschap van T.C., de kat van mijn ouders die een paar weekjes kwam logeren. Ik was dus nog niet helemaal alleen, al voelde het zo wel..
Ik heb ondertussen heel veel nagedacht.. Over van alles en nog wat en met name over Zweden.. Ik heb geprobeerd alles voor mezelf te relativeren en kwam tot de conclusie dat ik gewoon last heb van heimwee. Heimwee naar de plek waar ik me zo thuis gevoeld heb al die weken..
Daarom heeft Bruce the moose ook even geen bericht meer de wereld in gestuurd. Ik had tijd nodig voor mezelf. Maar nu weer wel. Want ik kan zeggen dat het stukje bij beetje weer beter met mij gaat. De moeheid wordt minder, ik stel mezelf weer nieuwe doelstellingen en wacht op wat de toekomst mij weer brengt. Hopelijk weer zo’n mooie reis naar Zweden…

sXvhZaLlkav5GXDM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s