Ik vertrek

Ik vertrek.. En dan heb ik het niet over dat tv programma, maar over mezelf.
Ik sta namelijk aan de vooravond van mijn grote avontuur.. Morgen is de grote dag. Een dag die al weken, nee maanden rood omcirkeld staat op de kalender. Na maanden van voorbereiden is de tijd dan eindelijk aangebroken.. Morgen vertrek ik voor een maand naar Zweden, een droom die werkelijkheid wordt..
De laatste paar dagen waren hectisch. Onverwachts nog veel gewerkt en ondertussen ook de laatste voorbereidingen getroffen.
En nu, op het moment van schrijven lig ik in mijn bedje.. En ik kan zeggen dat ik er helemaal klaar voor ben. Mijn huisje is schoon, de koelkast/diepvries is leeg, alles staat klaar.. Morgenvroeg nog de laatste dingetjes en dan kan ik gaan..
Vandaag was dus een dag uitrusten en leuke dingen doen.. Gezien het feit dat mijn diepvries leeg is en ik dus de stroom er af heb gehaald moesten er dus ook koekjes worden gebakken (had een restje Zweeds koekjesdeeg ingevroren gehad).. Wat een straf voor iemand die dat leuk vindt, haha.. Maar ja, zonde om dat klompje deeg weg te gooien..
Ook is mijn nieuwe mp3 speler weer 532 liedjes rijker en heb ik nog een leuke cd gebrand voor onderweg in de auto.. Aan muziek dus geen gebrek want ik vond bij mijn ouders thuis ook nog wat leuke cd’s.
De TomTom is ook weer helemaal up-to-date, ik heb genoeg eten en drinken voor onderweg en de rest van de middag heb ik gezellig doorgebracht bij een goede vriend. Kortom, mijn to do lijstje is afgevinkt en de grote reis kan beginnen.. Tot zover een van mijn laatste (of misschien wel de laatste) blog vanuit Nederland.

flat,1000x1000,075,f.u3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s