Happy birthday to myself..

28 maart 1986, Goede Vrijdag.. Terwijl menig mens zich voorbereid op het paasfeest hadden mijn ouders die dag hele andere dingen te doen.
Nu is het 28 maart 2016, 2e Paasdag.. Nog steeds zijn er die mensen die vandaag Pasen vieren, maar ik vierde vandaag iets heel anders.
Vandaag is mijn verjaardag, mijn 30e verjaardag..
Het leven als twintiger is nu voorgoed voorbij.. Ik word oud, haha..
Toen vanmorgen de wekker afliep besefte ik nog niet echt dat het vandaag zo ver was. En nu ik hier zo ’s avonds op de bank zit voelt het meer als een nieuwe fase in mijn leven. Ik kan mijn twintig periode, die lang niet altijd rozenschijn en manengeur was afsluiten. De deur achter me dicht getrokken, een nieuwe geopend.
Ik denk aan mijn bucketlist en toekomstplannen en bedenk dat het nu wel een mooi moment is om te zorgen dat er wat dromen werkelijkheid kunnen gaan worden..
30.. Het voelt voor mij als een magisch getal.
Het bescheiden feestje dat erbij hoorde was ook meer dan geslaagd. Bij de koffie hadden we mijn zelf gebakken koek en taartjes, later op de dag mijn saladebuffetje met gevulde eitjes in kuikenvorm.
Naar mijn wensenlijstje is ook geluisterd en ik heb de mogelijkheid om zelf nog wat te kopen voor mijn reis straks naar Zweden..
Al met al een geslaagde dag. Moe, maar voldaan kijk ik terug op een dag vol gezelligheid en geniet ik nog even van de 40 minuten die mijn verjaardag nog rijk is..
Op naar volgend jaar!

1724707_709382122440623_1416704284_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s