Happy “schrikkeldag” today!

Het is vandaag maandag 29 februari. Schrikkeldag zoals wij Nederlanders deze dag ook wel noemen. Een mooi moment om eens een blog de wereld in te helpen, het duurt hierna tenslotte nog 4 jaar voor dat ik weer op 29 februari een blog kan schrijven. Heb ik dan wel een onderwerp om over te bloggen? Uhm, ja, nou, kijk.. Nee dus. Het kwam vanmorgen spontaan in mij op dat het mij wel leuk leek om een schrikkeldagblog te gaan maken. Gewoon, omdat het kan. Daarna moeten we weer 4 jaar wachten.
Heeft het voordelen dan, zo’n schrikkeldag? Het schijnt op den duur wel handig te zijn, dan lopen we over een paar jaar tenminste niet achter de feiten aan..
Maar neem nou gisteren bijvoorbeeld.. Toen kon ik nog zeggen “over precies een maand ben ik jarig”.. Nu zijn we een dag verder en door al die mensen die zo nodig op 29 februari hun verjaardag willen vieren is mijn verjaardagsfeestje een dag uitgesteld.. Maar die schade halen we volgend jaar gewoon weer in!
Het is ook wel een mooi moment om naar de toekomst te kijken. De eerst volgende schrikkeldag is over precies 4 jaar, in 2020. Hoe zou mijn leven er uit zien over 4 jaar? Over 4 jaar ben ik 33 jaar oud. Of jong, net hoe je het noemen wilt.
Misschien ben ik dan al wel iemand tegen gekomen met wie ik mijn leven wil delen. Mijn prins op de witte eland bijvoorbeeld, haha. Of ik ben nog steeds happy single..
Misschien woon ik over 4 jaar ook wel helemaal niet meer in Groesbeek. Ik hou van reizen en mijn drang om ooit iets in het buitenland te gaan doen is er altijd al geweest. Waarschijnlijk spreek ik over 4 jaar ook beter Zweeds dan het niveau waar ik nu op zit.. Over 4 jaar heb ik ook weer wat dromen waar kunnen maken. Ik heb dan vast alweer wat dingen van mijn bucketlist af kunnen vinken.. Misschien ben ik dan al wel op de Noordkaap geweest en de kans is groot dat ik het Noorderlicht heb mogen aanschouwen.. Over 4 jaar heb ik vast ook al wel genoeg gespaard voor een leuk huisje in Zweden. Over 4 jaar….
Maar eerst hebben we vandaag nog, schrikkeldag 2016.. Een extra dag dit jaar om van het leven te genieten. Een extra dag om uit te kijken naar de dag van morgen en alle dagen die nog gaan volgen. Om vervolgens straks te kijken wat er op 29 februari 2020 van mij is geworden.. In 4 jaar mijn dromen werkelijkheid laten worden? Daar teken ik voor!

schrikkeldag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s