Happy Valentine..

Het is weer zo ver: Valentijnsdag. Een mooi item om weer eens een blog aan te wijden. Al weken staan alle foldertjes al vol met Valentijns spullen. Van theelichtjes tot sokken, je kunt het zo gek niet bedenken of er staat wel van die hartjes op.
Neem nou van de week. Ik moest tanken en het winkeltje van het tankstation lag vol met Valentijns rommel. Echt iets voor mannen die er op het laatste moment achter komen dat het Valentijnsdag is en dat ze echt niet met lege handen thuis kunnen komen. Dan kunnen ze bij het tankstation bij mij in de buurt nog zo’n je-had-mij-ook-op-de-kermis-kunnen-winnen beertje scoren. Je weet wel, zo een met zo’n nylon hartje tussen zijn pootjes met I love you erop. Daar heb ik dus helemaal niets mee met dat soort dingen.
Nee, voor mij geen beertjes met hartjes en ook geen elanden met hartjes (elanden vind ik namelijk wel cool). Tenzij prins charming erop zit.. De prins op de bruine eland. Dan mag het. Want zoals jullie misschien nog niet weten, ik heb niks met paarden. Met bruine niet, maar ook niet met de witte.
En ik heb niet veel met Valentijn. Zelfs toen ik in een ver verleden een relatie had vond ik het al niks. Het hele jaar door kan je “ik hou van jou” roepen, alleen rond 14 februari verdiend de detailhandel er nog wat aan.
Nee, op 14 februari doe ik iets leuks met mezelf. Omdat ik mezelf zo leuk vind, haha.
Op 14 februari ga ik naar de emigratiebeurs. Omdat het altijd al een droom van mij is geweest om een tijdje naar het buitenland te vertrekken. Het staat ergens ver boven aan mijn bucketlist, op een gedeelde eerste plaats met de Noordkaap. Zelfs als ik een tijdje in het buitenland zou zitten, er moet toch ook gewerkt worden.. En dus ga kijken wat er allemaal mogelijk is.. Je bent jong en je wilt wat..
En die Valentijn? Die komt vanzelf wel een keer langs. Zo niet? Dan heb ik alle tijd om mijn dromen werkelijkheid te laten worden..

1794515_712242252154610_2086238897_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s