Een uit de hand gelopen hobby..

Jullie kennen ze vast wel, die tijdschriften die je gratis mee kan nemen uit de supermarkt.. Dan heb ik het over de Allerhande, Boodschappen, Jumbo magazine..
Het begon allemaal met een recept voor koekjes en hoe je zelf taaitaai kan maken.. Gelezen in de Allerhande en toen uitgeknipt om te bewaren.
Daarna is het een beetje uit de hand gelopen. Ook ik heb namelijk een aantal van die tijdschriften. En dan praat ik niet over een of twee, maar inmiddels al een hele stapel. Mijn ouders zijn er ook erg blij mee, aangezien die stapel met verhuizen nooit mijn huis heeft weten te bereiken. Zelfs de kerst Allerhande van 2013 is nog altijd bewaard gebleven. Die moest nog altijd een keer door gebladerd worden.
Maar vandaag vond ik het toch maar eens tijd om opruiming te houden. Inmiddels had ik een klapper aangeschaft waar menig recept ingeplakt kon worden. Gesorteerd op gekleurd papier zodat ik precies wist op welke kleur welke recepten te vinden waren. Hoofdgerechten, nagerechten, ontbijt, lunch en tussendoortjes, koekjes en gebak… Elk hoofdstuk heeft zijn eigen kleur.
En zo werd na een middag knippen en plakken de stapel steeds weer iets kleiner. Recepten die ik lekker vind en die ik zeker nog eens wil maken werden er uit geknipt, de rest was rijp voor het oud papier. En zo komen er langzamerhand steeds meer recepten in mijn receptenklapper te zitten en wordt het vanzelf mijn persoonlijke boek met alles wat ik lekker vind.

CAM00428[1]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s