Mijn oude nieuwe kastje..

Gisteren stuurde ik een blog de wereld in over mijn do-it-yourself project. Ik vind het namelijk leuk om oude meubeltjes op te knappen en in een nieuw jasje te steken.
Van iets wat oud en afgedankt is weer wat nieuws maken, daar kan ik een hoop voldoening uit halen. Ik vind het mooi om te zien hoe je zulke spullen en materialen weer kan hergebruiken.
Daarom was ik ook super blij dat ik voor een koopje een kastje op de kop had getikt bij de kringloopwinkel. Zo’n Zweeds ogend kastje dat gewoon te perfect bij mij in mijn Scandinavisch interieur past. Met zo’n uitstekend bovenblad, een klein laatje en een pootje dat soms wiebelde.
Nog blijer ben ik met het eindresultaat! Vandaag heb ik het kastje op gehaald bij mijn ouders op zolder waar ik gisteren de hele dag heb zitten klussen. En nu staat het pronkstuk bij mij in de woonkamer. Met nieuwe knopjes erop en scharnieren (ook die waren mee geschilderd) die weer blinken.
En ik kan alleen maar trots zijn op het eindresultaat. Voor weinig geld en een dag klussen een heel nieuw kastje in huis.. Mijn laatste grote project van 2015 is met vlag en wimpel geslaagd!

CAM00356

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s