three little friends..

Het is 16 december, een week voor kerst. Zomaar een woensdag, maar niet voor Bruce the moose. Bruce the moose is namelijk uit logeren. In Malden.
Bruce logeert vanavond namelijk bij drie van zijn grote vrienden: Romy, Tiger en Zofie. Voor wie niet weet wie dat zijn, Romy is een grote rood-witte poes. Zij woont hier al lang in huis. Romy is van de categorie huis, tuin en keukenkat. Geen idee hoe oud ze al is, lief is ze in ieder geval wel.
De andere twee zijn Tiger en Zofie. Zij zijn van de schattige, pluizige categorie kat. Welk soort zij zijn, is me wel verteld, maar ben de naam alweer vergeten. Ze wonen hier nog niet zo heel lang, maar hebben het ook prima naar hun zin hier.

En vandaag kwam daar dus Bruce the moose bij, als tijdelijke inwoner van dit huis. Terwijl de katten baasjes een stedentripje maken houd hij hier de wacht.
Bruce the moose vond het wel wat spannend hoor. De kleintjes waren nogal speels, maar met Romy kon hij het meteen al goed vinden. Zou het komen omdat ze dezelfde kleur hebben? Hij durfde zelfs een selfie te maken toen Romy lag te slapen. Heerlijk even zo’n avondje oppassen met drie van die vriendjes om je heen..

CAM00290

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s