O dennenboom..

Nou, daar is ie dan.. Hij staat. Eerder dan vorig jaar, maar hij is er. Mijn kerstboom.
Of moet ik zeggen, kerstboompje? Groot is hij namelijk niet. 140cm van top tot pot ofzo. Maar voor mij is hij groot genoeg. Precies groot genoeg.
Hij heeft een prominente plek ingenomen in de woonkamer. Stevig geworteld in zijn pot staat hij naast de bank voor de boekenkast. Hij had nog kunnen kiezen, maar dit vond ie toch echt de beste plek.
Sinds afgelopen donderdagavond is hij niet meer dakloos. Bruce the moose vond het maar wat spannend, zo’n boom in huis. Het herinnerde hem eraan dat kerst nu toch echt steeds dichterbij komt. Het herinnerde hem aan zijn jeugd, waarin hij diep in de bossen van midden Zweden woonde.
Normaal gesproken had ik hier allang eerder een blog aan gewijd, maar door omstandigheden was het er nog niet van gekomen. Want soms gebeuren er ook wel eens dingen die minder leuk zijn, maar waar je niet omheen kunt.
Maar nu zijn we er weer. En omdat ik er een hekel aan heb om de kudde te volgen op Facebook door je kerstboom daar te posten, post ik hem hier.. Gewoon voor de gene die mijn blog wel lezen.

Kerstboom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s