Beste mensen van de klimaattop..

Vandaag was de start van jullie klimaattop in Parijs. En dat hebben we hier in Nederland geweten ook. Moeder natuur nam deze start namelijk wel heel erg letterlijk. De hele dag viel de regen met bakken uit de lucht.. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat: regen, regen en nog eens regen. En nog een vleugje wind. Gewoon omdat we daar schijnbaar nog geen genoeg van kunnen krijgen.
Maar die klimaattop hè.. Schijnt toch dat jullie wereldleiders die zich belangrijk voelen over het klimaat in gesprek te gaan? In twaalf dagen moeten jullie toch een nieuw akkoord bereiken dat een einde maakt aan de uitstoot van schadelijke broeikasgassen en dat klimaatverandering moet voorkomen? Twaalf dagen! Ik zeg het je.. Krijgen wij dan ook twaalf dagen zulk kwakkelweer?
Wereldleiders in Parijs, ik hoop dat jullie er heel snel uit zijn met al dat vergader. Kunnen jullie er niet gewoon wat haast achter zetten? Morgen start namelijk de meteorologische winter en ik snak nu toch wel naar een beetje kou. Dus zorg er alsjeblieft voor dat het niet berg afwaarts gaat met moeder aarde en geef mij alsjeblieft de winter terug. Mijn dank is groot!

Marloes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s