Trots!

Ik ben trots op mezelf. Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik! Normaal ben ik best bescheiden, maar nu even niet. En als het buiten niet zo hard waaide had ik het het op dit moment het liefst van de daken geschreeuwd. Maar ja, op dit tijdstip (00.12u) zullen er vast ook al wel mensen liggen te slapen en dan verklaren ze mij ook weer voor gek. Of ik kom Zwarte Piet tegen.. Dus laten we dat toch maar niet gaan doen. Maar goed, waarom?
Het begon allemaal vrijdag.. Bij mijn zus in de buurt zit een kralenwinkeltje. Sparklin Moon. En dan bedoel ik ook een echte kralenwinkel. Ze hebben er werkelijk alles, maar dan ook echt alles op het gebied van sieraden maken.
Als je op zoek bent naar iets speciaals, dan weet ik zeker dat je het daar kan vinden. Maar ik, ik was eigenlijk helemaal niet op zoek naar iets speciaals. Sterker nog, ik was helemaal niet op zoek! En toch liep ik er naar binnen.. Mijn aandacht werd getrokken en ik weet eigenlijk niet waarom. Misschien komt het wel door al die armbandjes die mijn zus elke keer maakt of door al die sieraden die voor torenhoge prijzen in de winkels aangeboden worden.. Ik had het idee, dit kan ik ook. Ik liep naar binnen en zag er een mooi voorbeeld liggen.. Ik dacht wauw, dat wil ik ook! Dit is gaaf! Zou mij dat ook lukken?
Ik zag hele mooie leer bandjes en bedeltjes in brons kleur. Van die veertjes en zelfs een met mijn sterrenbeeld. Op de achterkant staat “courageous”.. Moedig, dapper.. Ja, dat past bij mij. In gedachten zag ik het al helemaal voor me.. Hoe hij eruit kwam te zien, hoe hij om mijn pols past.. Bij welke kleding en momenten ik hem kan dragen..

CAM00113

Omdat ik niet kom kiezen tussen “wish, dream, believe of “love life & enjoy every moment” besloot ik van die laatste maar een apart bandje te maken.. Gewoon voor erbij en als simpele test voor ik aan het echte werk zou beginnen..
Want bandjes maken van leer aan een metalen hulsje met een sluitinkje.. Nog nooit van mijn leven gedaan. Nee, ik was van de simpele armbandjes. Kraaltjes rijgen aan visdraad, dat soort werk. Maar dit was andere koek. Dit was precisie werk, dit moest helemaal perfect worden. Want dit, dit wordt mijn kerstcadeautje voor 2015..
En daarom ben ik er zo trots op! Want mijn nieuwe armband is tot in de puntjes perfect. Mijn allereerste armband is een feit en ik ben er trots op dat ie zo mooi is geworden. Nu alleen nog een mooi doosje vinden en dan inpakken voor kerst onder de boom.. Daarna zal ik hem met veel plezier dragen met de gedachte dat ik die toch maar even helemaal zelf gemaakt heb!

CAM00142

12311239_10208098710495375_5546933517063206766_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s