Hallo maandag..

Hallo maandag, daar ben je weer. En met jou samen nog zes andere dagen die mijn week compleet gaan maken. Het is maandagochtend, de eerste maandag in wintertijd en het zonnetje schijnt. Een van mijn favoriete momenten van de week.
Een nieuwe dag, een nieuwe week en nieuwe mogelijkheden. Tijd om alle ellende van de vorige week achter je te laten en fris de nieuwe week in te stappen. Een nieuwe ronde, nieuwe kansen.
Vandaag is het maandag, dat voor mij gelijk staat aan studiedag. De rest van de week vul ik met werken. Ik zie nieuwe kansen, creëer mogelijkheden.. Ik denk vooruit. Over twee maanden is de kerst al bijna voorbij. Het jaar bijna om. Nog tien van zulke maandagen te gaan.. Maandagen waarop je niet weet wat de week je zal brengen, ook al heb je het deels zelf in de hand. Het zijn de pagina’s van een ongeschreven boek en alleen jij bent de gene die die bladzijdes kan vullen.
En ik? Ik maak er iets moois van! Een waar kunstwerk met heel veel kleur. Ik laat de ellende van de afgelopen weken achter me en ga vol goede moed beginnen aan de laatste weken van het jaar. Want elke dag is een nieuwe kans en je moet eruit halen wat er in zit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s